Producten

Zorgwaard kiest voor Convochill Touch Water

Martijn van Gemst, Unitleider Horeca F&B/Chefkok bij Zorgwaard én Chef gastro engineering is samen met zijn vaste leveranciers Hofland en TotaalVERS B.V. altijd op zoek naar innovaties en nieuwe toepassingen in zijn keuken.

Met de ingebruikname van de Convochill Touch Water behaalt hij nu optimaal resultaat voor o.a. soft & hard chillen, shock freezen maar ook op lage temperaturen garen en koken.

‘Ik heb gekozen voor de Convochill omdat wij hiermee het meest veelzijdige apparaat in huis hebben gehaald dat je je maar kunt bedenken; de kast met meer dan 100 kooktechnieken is echt een aanwinst in onze keuken!’

We bedanken Martijn voor deze keuze maar ook Devapo voor een mooie samenwerking!

#chef #engineering #hoflandgrootkeuken #convochill #devapo #totaalvers #blastchiller #zorginstelling

Related Posts

Geef een reactie