Silicone vormen voor Iddsi voeding van Puree Food Molds ™
Puree Food Molds vormenPuree Food Molds Logo

Vanaf nu kunnen Nederlandse ziekenhuizen en zorgcentra gebruikmaken van de uitgebreide serie siliconen voedselvormen van Puree Food Molds. Voor mensen met kauw- en/of slikproblemen, ook wel bekend als dysfagie, is een aangepaste bereiding nodig om op een veilige manier voldoende eten en drinken binnen te krijgen, beter bekend als IDDSI (level 0 t/m 7). De siliconen food-vormen van Puree Food Molds ™ springen hier op in door innovatie, kwaliteit en functie naadloos te combineren in elk item. De siliconen food-vormen zijn ontwikkeld om gezonde en vers gepureerde of gemalen dieetvoeding te bewaren na bereiding. Na regenereren zal mooie realistische presentatie op bord bij de patiënt of cliënt worden aangeboden, want het oog wil ook wat. De smaak blijft uiteraard volledig behouden. Een betere een mooiere realistische presentatie van iddsi gerechten, wat betekent dat de patiëntveiligheid rondom het slikken is geborgd.
Ook buiten de zorgsector winnen de siliconen food-vormen aan populariteit. De flexibele en eenvoudig te gebruiken en reinigen vormen worden steeds vaker gebruikt voor babyvoeding, bij maaltijdproducenten of bij de consument thuis.

Download hier gratis het 5-stappenplan voor het bereiden van een Iddsi maaltijd!

De siliconen vormen zijn exclusief verkrijgbaar Hofland Grootkeuken en Iddsiweb.nl (binnenkort online) in 12 verschillende varianten en zijn food-safe, inclusief de meegeleverde deksels.  Bekijk onderstaand alle beschikbare vormen:

Resultaat 1–36 van de 37 resultaten wordt getoond

Weergeven 9 24 36