SDX maaltijdtransporters worden gekenmerkt door een hoge kwaliteit tot in het kleinste detail, de continue productontwikkeling ten behoeve van de persoonlijke service op iedere afdeling van een zorginstelling, ziekenhuis of cateringbedrijf.

Alle modellen zijn gemaakt met een geheel roestvrij stalen binnenzijde en geperste geleiderails. Een unieke techniek met een onovertroffen slijtvastheid, die makkelijk schoon te maken is en de veiligheid vergroot.

Extra sterke en lichtgewicht maaltijdtransporter. doordat de buitenwand vervaardigd is uit ABS kunststof, en afgesloten met aluminium. De SDXmaaltijdtransporter heeft geïsoleerde wanden dmv ingespoten polyurethaan. Het digitale temperatuurdisplay boven deur geeft in 1 oogopslag de inwendige temperatuur weer en is makkeljk instelbaar. De nieuwe handige handgreep cq sluiting is met 1 vinger te bedienen. SDX heeft stootranden rondom en duwbeugels rondom aan de bovenzijde en eventueel achterzijde.

SDX maaltijdtransporters worden door Hofland Grootkeuken verkocht aan veel zorginstellingen, ziekenhuizen en cateringservices.

Toont alle 35 resultaten

Weergeven 9 24 36