Hofland Grootkeuken Ridderkerk

Hofland Grootkeuken: niet zomaar een leverancier.

Bij Hofland willen we betekenisvol zijn voor onze klanten. Dat kan alleen door je te verplaatsen in iemand anders. Bepalen, samen, wat en welke toepassing onze klant het beste helpt, en verder helpt. Wat het meest comfortabel is voor de klant ook als dit buiten onze eigen comfortzone ligt. Juist dat is wat ons drijft. Uiteraard met de bekende hands-on werkwijze van Hofland.

Interview Christa

“Persoonlijk contact is essentieel voor ons bedrijf”

Groot zijn door klein te blijven, dat is het motto van Hofland Grootkeuken & Maaltijdtransport. Een toonaangevend bedrijf dat producten verkoopt voor de maaltijdtransport in met name zorginstellingen.

Wat onze klanten zeggen

De geschiedenis van ons bedrijf

Opa Hofland had een bedrijf in projecttextiel. Na zijn overlijden heeft zoon Frits Hofland de zaak voortgezet. Door verandering in de textielbranche en geproefde behoefte aan maaltijdtransport oplossingen in de zorg, ontwikkelde Frits Hofland begin jaren 80 vanuit het kantoor aan de Ringdijk te Ridderkerk maatwerk maaltijdtransportwagens.

Frits kwam in vele keukens en merkte daar dat niet alleen zijn wagens in trek waren, ook zijn kennis en kunde werden zeer gewaardeerd. Het uitgangspunt van Frits is altijd geweest: de mensen moeten er plezierig mee kunnen werken! Het uitbreiden van het portfolio om zodoende de klant in zijn geheel te ontzorgen van weegschaal tot snijplank, van cateringbox tot porselein was in die tijd niet meer dan logisch.

In de jaren 90 breidde Hofland niet alleen uit in personeel maar ook in opslagbehoefte. Een nieuw pand aan de Glasblazerstraat te Ridderkerk werd gebouwd en op Koninginnedag 1992 vond de verhuizing plaats. Vanuit dit grote pand konden de klanten nu ook ontvangen worden in de showroom, en kon het magazijn worden gevuld met maaltijdkoffertjes en heel veel serveerwagens.

Christa Hofland is na het afronden van haar studie sinds 2004 werkzaam geworden in ‘de zaak’. Zij is vergroeid met de zaak; Frits betrok zowel Christa als haar zus in hun jeugd altijd bij de zaak door de verhalen aan de eettafel maar ook vakantiewerk! Sinds 2017 is zij mede eigenaar geworden en runnen vader en dochter samen het bedrijf.

Met een vast team van medewerkers in zowel binnen- als buitendienst is Hofland Grootkeuken in 30 jaar tijd uitgegroeid tot een begrip en kennispartner op het gebied van maaltijdtransportoplossingen waarbij service en betrouwbaarheid een van de kernwaarden van het bedrijf is!

Kennis in maaltijdtransport en meer

Door scherp in te spelen op marktwijzigingen is Hofland in de loop der jaren zowel exclusief als preffered importeur geworden van diverse maaltijdtransport en tafeltje dekje systemen. Wij zijn een kennispartner voor maaltijdtransport & catering presentatie vraagstukken en met name gericht op de Nederlandse en Belgische markt. Goede ideeën ontstaan door nauwe samenwerking met de klant. Door echt te luisteren naar onze klanten, komen wij met de passende oplossing, ook als die nog niet bestaat. Door vanuit slagingsdrang de klant optimaal van dienst te kunnen zijn ligt hieraan ten grondslag. We spelen in op nieuwe trends.

Dit in combinatie met onze betrouwbare kundigheid kunnen wij bijna altijd de wens van onze klanten waarmaken. Door jarenlange ervaring van het leveren aan vele klanten in Nederland en België kunnen wij snel en efficiënt uw order verzamelen en verzenden.

Betrouwbare partner

Ons bedrijf is een betrokken, middelgroot, flexibel bedrijf, met de reputatie van dé betrouwbare partner. Specifieke verzoeken in maatwerk of concepten gewenst? Hofland Grootkeuken denkt met u mee en vindt een oplossing. Onze medewerkers hebben verstand van zaken en komen hun afspraken na. Wij zoeken de samenwerking met onze relaties graag op. Hierbij gaan we verder dan alleen het leveren van onze artikelen. Adviseren, het delen van onze kennis en persoonlijk contact met u zijn voor ons van grote waarde. Wij bezorgen
veelal met eigen transport op locatie- en afdelingsniveau waar we de klant ook mee willen ontzorgen.

Arbeidsethiek

Wij hebben een bijzondere band met onze klanten. Wij weten elkaar goed te vinden maar gunnen elkaar ook de vrijheid. Die stevige relatie leidt uiteindelijk tot echte betekenis; ‘win-win’. Daarvoor is een arbeidsmoraal nodig die hoog ligt. Wij zijn trots op onze medewerkers, een vast team van gemotiveerde vakmensen met passie voor het vak en aandacht voor de klant.