Nieuws

Inspiratie voor op tafel: Indigo

Pastabord Mirabell Flora diep 27 cm

De nieuwe serie Indigo van Lilien geven een sierlijke finishing touch wat elk stuk uniek maakt. Deze unieke met de hand beschilderde series zijn bovendien in verschillende decors en maten verkrijgbaar. Het servies is bovendien leverbaar in de series Spiral, Plait, Flowers, Maritime, Indigo, Flora, Clover en Canvas. Door de mogelijkheden die wij u bieden kunt u het servies zelf bij elkaar samenstellen. Elk stuk is anders, maar komt bij elkaar volledig tot zijn recht. Het servies is bovendien vervaardigd uit hard hotelporselein en is dus van zeer goede kwaliteit. Het servies is daarnaast magnetron- en vaatwasserbestendig. Bekijk hier de uitgebreide serie: https://www.hoflandgrootkeuken.nl/lilien-indigo-hand-painted/

Hofland Grootkeuken biedt veel serviesseries aan die geschikt zijn voor kleinschalige woonvoorzieningen. Door de fijne, niet zakelijke en warme uitstraling van deze servies series is het nuttigen van de maaltijd plezieriger. Ook voor diverse doelgroepen is waar nodig servies series die aansluiten bij de behoeften zoals het beter nuttigen van de maaltijd.

Hofland Grootkeuken werkt nauw samen met de volgende merken: Continental Chinaware – South Africa, Lilien, G. Benedikt en Suisse Langenthal. Ook diverse series van Maastricht Porselein vinden hun weg naar de diverse woonzorglocaties. Het voordeel van deze merken is dat ze hoogwaardig hotelporselein bieden in zeer complete series; van bord tot kom, van fruitschaal tot diep bord en van kop tot schotel. Daarnaast bieden deze series continuïteit aan zodra u er zeker van kunt zijn altijd het servies weer compleet te maken bij breuk voor zeker 10 jaar na aankoop. Laat u adviseren en inspireren door de ons verkoopteam of vraag altijd vrijblijvend samples op.

Terug naar overzicht

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.