Nieuws

SDX nu met R290a koudemiddel

SDX foodtransporter

De nieuwe generatie SDX gekoelde foodtransporters hebben milieuvriendelijke features waardoor het zeer toekomstbestendige foodtransporters zijn. Lees hieronder verder!

R290A
De nieuwe generatie SDX worden toegepast met R290a koudemiddel. R290a is een milieuvriendelijk koudemiddel en wordt al veel gebruikt in oa. koelkasten en airconditioners. R290 is beter bekend als propaan. Het is een volledig natuurlijk koudemiddel en tast de ozonlaag niet aan. Een flinke verbetering dus voor alle gekoelde foodtransporters van SDX!

Polyurethaan
Qua isolatie wordt enkel polyurethane isolatie toegepast. Ook wel bekend als PU en of PUR. De PUR wordt met blaasmiddel in de tussenwand van de SDX gespoten. Er ontstaat een hard schuim met dichte cellen gevuld met een warmteïsolerend gasmengsel. Het wordt vooral toegepast in isolatie van Rieber, Temptainer maar ook SDX thermoboxen. Andere (goedkopere) foodtransporters gebruiken nog glaswol als isolatiemateriaal! Dit werkt echter bij lange na niet zo goed als schuim!

Ventilator
Met de nieuwe speed-controlled ventilator motor is het koelproces versneld en aantal decibel verminderd. Dit zorgt voor een rustigere werkomgeving.

Tot slot
Daarnaast is het gewicht van de trolley is met 15 kg teruggebracht en de hoogte 5 cm lager. Door diverse aanpassingen zoals hierboven omschreven is SDX niet alleen milieuvriendelijker en handzamer geworden dus geheel ready for the future of good-food transport!

Vraag vandaag nog uw offerte aan voor een SDX thermobox bij uw maaltijdtransportspecialist Hofland Grootkeuken! Wij hebben alle kennis in huis om u te voorzien van de juiste informatie en de perfecte SDX thermobox en bekijk hier alle modellen!

Related Posts

Geef een reactie