Geen categorie

Onderhoud uw keukenapparatuur met regelmaat!

Grootkeuken storing

Wist u dat Hofland ook voorziet in onderhouds- en servicecontracten van uw apparatuur?
Goed onderhouden grootkeukenapparatuur garandeert uw veiligheid en die van uw medewerkers. Zo bent u in staat om steeds weer de kwaliteit waarborgen van uw gerechten en snelheid. Daarnaast verlengt u de levensduur van uw keukenapparatuur aanzienlijk wanneer er regelmatig (preventief) onderhoud wordt gepleegd.

Het Hofland Grootkeuken servicepakket bestaat uit preventief en correctief onderhoud dat wij op alle installaties in grootkeukens en professioneel keuken apparatuur en maaltijdtransportwagens toepassen, van tosti ijzer tot combisteamer en van bain-marie wagen tot banketwagen.

Nadat wij een inventarisatie ronde hebben gedaan, de zogenaamde nulmeting, ontvangt u ons voorstel voor het jaarlijks onderhoud. Indien gewenst kan dit ook tweejaarlijks. Wij adviseren te starten met onderhoud ook binnen de garantieperiode van de door u aangekochte apparaten. Zo houdt u uw apparatuur in topconditie tegen de laagst mogelijke operationele kosten. Voorkomen is immers beter dan genezen!

Vraag uw offerte op telefonisch 0180417533 of per email [email protected].

Meld uw storing 24/7

Uiteraard kunt u ook uw storingen bij ons melden zonder onderhoudscontract! Indien het probleem telefonisch of met behulp van de manual samen op afstand niet verholpen kan worden zal onze servicemonteur naar u toekomen op ingeplande dag en dagdeel.

Kosten
Houd rekening met de volgende kosten op werkdagen tussen 07.00 en 17.00 uur: Voorrijdkosten € 80,00 en uurtarief van € 65,00 per gewerkt uur, afgerond op 15 minuten. Indien onderdelen speciaal besteld moeten worden zullen wij u voorzien van een offerte.

Meld uw storing telefonisch 0180417533 of per email [email protected]. Houd altijd (indien aanwezig) het serienummer en typenummer van het apparaat bij de hand.

Related Posts

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *