Nieuws

CRISP LEVERT KNETTERVERS, MET HOFLAND EPP BOXEN

Crisp is dé supermarkt-app voor knettervers en betaalbaar eten. De service bezorgt landelijk 7 dagen per week boodschappen, en vóór 22.00 uur besteld is de volgende dag in huis.  Het assortiment bestaat uit producten afkomstig van meer dan 700 boeren, kwekers en makers.

Hofland Grootkeuken is sinds de lancering in 2018 leverancier van de Crisp thermoboxen waarin de boodschappen, vers – diepvries – dkw, aan huis worden bezorgd in de 100% elektrische bezorgbussen. De samenwerking kwam tot stand via onze andere website www.thermocateringbox.nl.

In april heeft ons bedrijf de opdracht ontvangen nieuwe Crisp customized thermoboxen te leveren voorzien van logo’s en andere samenstelling van kleuren. De boxen zijn in 2 afmetingen geproduceerd. Gefaseerd hebben wij deze inmiddels geleverd op alle locaties van Crisp in Nederland en België.

We zijn enorm trots op deze mooie samenwerking en wensen Crisp veel succes in hun verdere groei!

#crisp #thermobox #customized #hoflandgrootkeuken #boodschappen #online #knettervers #maatwerk #customized #logistiek #transport #epp #supermarkt #onlinesupermarkt #partner #samenwerken

Geef een reactie